Шкільні екскурсії – це круто!

Екскурсії — дуже важлива і, головне, цікава сторона шкільного життя дітей. Вони виховують, допомагають освоїтися і адаптуватися дитині в сучасному світі. Крім того, допомагають виробити шанобливе ставлення до пам’яток історії та архітектури, прищеплюють любов до прекрасного.
А ще екскурсія — це прекрасний шанс поспілкуватися з однокласниками в неформальній обстановці.
25 жовтня учні 6-Б та 7-А класів мали можливість приїхати до одного із найдивовижніших міст України – Кам’янця-Подільського. Тут досі панує особлива атмосфера Середньовіччя. Кам’янець-Подільска фортеця поєднує в собі гармонію мальовничої природи та неприступність оборонних мурів, а це не може не приваблювати мандрівників із усіх куточків світу.
Діти приїхали побачити легендарне місто, яке називають «квіткою на камені» – і набули неоціненних знань, емоцій та досвіду. Сподобалося все: цікава екскурсія та квест у фортеці, пізнавальне дослідження в Смотрицькому каньйоні.
Щира подяка професіоналам-екскурсоводам, батькам учнів за співпрацю і розуміння, перевізнику Аліку Лехцеру, класним керівникам – Матюсі В.А. Лукашенко С.Т, учителям – Ложкіній І.О., Василенко Л.В.
Низький уклін нашим ЗСУ за можливість для дітей мати дитинство і навіть подорожувати!
….і про погоду – було осіннє неймовірне сонце, був дощик… і велике щастя від того, що були разом!!!