Ми нація нескорених

Основними мотивами залученння у волонтерську діяльність під час війни є патріотизм, співчуття та відчуття власної гідності. Почуття патріотизму спонукає людей допомагати своїй країні у найскладніші моменти. Ми ніколи не пробачимо ворогу тих втрат, що вони принесли на нашу землю, бо ми нація нескорених.
У четвер відправили невелику допомогу на передову (їжу швидкого приготування, каву, чай, цигарки, мед та багато ліків) використали кошти, які нам задонатили Алик Лехцер та Неля і Володимир Пустовіти із Мукачево – 8000 грв. та 2000 грв., що були зібрані на благодійній акції 1 вересня. Знову на передову поїхали малюнки та листи з побажаннями здобути Перемогу та повернутись живими та неушкодженими до рідних домівок.
Щасливі були бачити у навчальному закладі Івана Шайгородського, випускника нашої школи, військовослужбовця ЗСУ та Сергія Григоровича Шайгородського, для якого волонтерство стало невід‘ємною частиною життя.
Шануймо наших військових, допомагаймо їм, підтримуймо всім серцем та справами!
А ми продовжуємо працювати: дуже потрібні окопні свічки (приносьте до школи віск, парафін, порожні жестяні коробки), маскувальні сітки (потрібна біла тканина). Перемоги нам усім!