Любімо свою армію. Наближаємо перемогу разом!

Сьогодні як ніколи потрібна віра в ЗСУ та наша допомога для військових. Щодень завмираємо від почутих новин і підносимо молитву за наших воїнів… І дуже важливо у цей час бути єдиними у прагненні допомагати захисникам. У хвилини розпачу потрібно пам’ятати ,що найскладніше зараз тим, хто в холодних, брудних окопах тримає наше небо. Не забувайте про них, донатьте на ЗСУ.
Сьогодні щира подяка Наталії Вітюк, нашій випускниці за 100 кг парафіну, який ми вже використовуємо на виготовлення окопних свічок(на сьогодні виготовили 500 шт, нехай їхнє тепло зігріє хлопців і наблизить перемогу).Найтепліші слова для Валентини Тарасюк, Олени Селянки та магазину «Провінція» за те, що доєдналися до передачі посилок на передову і вам, батькам навчального закладу, за те, що є прикладом для дітей у волонтерській діяльності.
Цього тижня передали з Сергієм Шайгородським коробки з теплими речами, окопними свічками, смаколиками та ліками!
Попереду багато спільної роботи: потрібно закупити матеріал на маскувальні сітки(потреба в них шалена)завжди потрібні рукавиці, носки, цигарки, кава, чай, каримати, ліки; доєднуйтесь до великих зборів на дрони та протидронові засоби.