Вибір професії

Вибір професії – це головне питання, яке постає перед учнями старших класів. Дітям дуже складно зробити цей вибір самотужки. Тому на допомогу їм приходять батьки, вчителі та працівники психологічної служби. З цією метою в нашому ліцеї традиційно проводиться Тиждень профорієнтації.
За ініціативи класного керівника Логвиненко Євгенії були організовані ряд екскурсій. А саме, учні 10-А класу відвідали: Іллінецький районний суд, під час екскурсії в якому голова суду Микола Шелюховський розповів багато цікавої та корисної інформації про діяльність суду, здійснення правосуддя та особливості юридичних професій. За організацію екскурсії дякуємо керівнику апарату суду Оксані Самофал.
Наступною була екскурсія, до “Ощадбанку”.Здобувачів освіти зустрів керуючий відділенням Олександр Вітвіцький , який ознайомив з структурою банку, а також з тим, як влаштована банківська система. Дякуємо за екскурсію, змістовну розповідь і бажаємо їм подальшого розвитку та успіху на ринку фінансових послуг.
І звичайно, всі чекали екскурсію, яку організував Роман Кузьмін, на один із найкращих сучасних заводів по виробництву молочної продукції ТОВ “Люстдорф”. Учасники екскурсії не тільки побачили, як виробляють молоко, масло, кисломолочні продукти і як працює лабораторія заводу. Учнів вразила автоматизація виробництва, ідеальна чистота, яка є запорукою здоров’я, дисципліна та смачна дегустація. Щиро дякуємо директору заводу та Барціцькому Олександру, Кузьміній Людмилі за цікаву екскурсію, можливість всебічного ознайомлення з інноваційними технологіями, сучасними напрямками розвитку, а також за теплий прийом.
Бажаємо нашим учням зробити правильний вибір майбутньої професії, мати цікаву роботу, гарний заробіток та побудувати кар’єру своєї мрії.